Reviews


4 stars after 1813 reviews
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Quick delivery. Sushi was alright but have had better from Fresh to go Sushi.as some makis falling apart 3/5/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/5/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen!!! Graag geld retour storten 3/3/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wij hebben dik 1,5 uur op ons eten gewacht, geen bericht gekregen over een vertraging, moesten er zelf 2 keer achteraan bellen. De loempia's waren koud en de mini maki zalm en tonijn smaakten niet heel vers. De zalm in andere sushi's was wel goed. Over het algemeen niet heel tevreden. 3/2/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vriendelijke bezorgers elke keer weer! Eten is top. Soms mag het sneller maar ik geloof dat zij het druk hebben met deze service! 3/1/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/1/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd super 2/28/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/28/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi, beste in Amsterdam 2/26/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijke sushi gegeten! Het duurde alleen wel veel langer dan normaal. Helaas moesten we 1 uur en 30 minuten wachten op de bezorging van onze bestelling... 2/25/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/24/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/23/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious and fresh 2/22/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This is an order that Mike gave me for free to compensate for a very delayed delivery a few weeks before. I'm so happy to say that everything went smoothly this time, the food was delivered within the expected 60 minutes, quality was great as always! This time I ordered through their website on desktop and the user experience is much better than on mobile. I'm always happy to eat Fresh2Go sushi, it's consistently delicious and they are lovely people. 2/22/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/21/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/21/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/20/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig 2/16/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker. Beste sushi die ik ken. 2/15/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ruim twee uur aan het wachten nog geen bezorging. Wanneer ik probeer te bellen wordt er niet opgepakt. Erg onbeschoft. 2/15/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas waren jullie bij de bezorging de zeewiersalade vergeten :( Het was verder allemaal prima1 2/15/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De sushi is vers en smaakvol. We hadden besteld met een aangegeven tijdsvlak en deze werd keurig bezorgd op de door ons aangegeven tijdvlak tussen 19.45 en 20 uur. We zijn fan van de Hungry Hippo menubox. Wat zeker voor de personen met grote trek meer dan voldoende Sushi en Sashimi is met een totaal van 22 stuks. 2/15/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere Sushi 2/14/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Vrij prijzig, maar de kwaliteit is er dan ook wel naar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Always fresh and beautifully prepared. Very generous portions too This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/12/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/7/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was ok. maar eigenlijk heb ik betere gehad via een bezorgservice. 2/5/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk en de bestelling is keurig op tijd gekomen!!! 2/5/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vers zoals altijd heerlijke sushi 2/5/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/1/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
besteld op zondag middag, en het was er sneller dan voorspeld. Weer heerlijk zoals altijd. 1/31/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/29/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals altijd 1/28/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/26/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
The food is really really good, and that's the only reason why I come back. BUT! Last night I waited 2h for my order to be delivered, which I find unreasonable, especially when they say it would be delivered within an hour and don't inform you if it takes longer... First time I ordered directly on their website and possibly the last one. The user experience was quite poor. I expected something better! 1/24/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1/22/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling is om 19:35 uur geplaatst, Op de daarop volgende bevestiging werd vermeld dat die verwacht wordt voor 20:35. Om 21:05 uur was de bestelling nog steeds niet bezorgd waarna ik met zaak ging bellen, op de vraag waarom het te lang duurde werd mij verteld dat men over te weinig personeel beschikte. 25 minuten later, om precies 21:25 uur werd het alsnog bezorgd, echter nogal laat. Op dat moment hadden geen zin meer om te gaan eten en geheel ging de prullenbak in. Voortaan gaan we niet meer bij Sushi 2 go bestellen. 1/21/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/19/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Tijd indicatie klopte niet, dus moest er een paar keer achteraan bellen. Eten was lekker. 1/17/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/15/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi, rijst had net iets steviger gemogen. Heerlijk gegeten! 1/14/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Was prima sushi, de bezorging duurder iets langer daardoor waren de warme gerechten koud! Sushi was heerlijk 1/14/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! Zeer vlot en heerlijke smaak! Dank! 1/14/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het was zoals altijd weer heerlijk! Tot de volgende keer team fresh2go. 1/13/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik vond de vorige sushi menus aantrekkelijker 1/12/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sushi was erg lekker, de bestelling klopte, alleen de bezorging was een half uur later dan aangegeven. De gratis handrol was moeilijk te vinden op de website, het kopje "handrol actie" in het menu is hierin misleidend. 1/10/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ASs allways; good taste and fresh food. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2022
Maatwerk2 4 stars after 1838 reviews
Maatwerk2