Reviews


4 stars after 2061 reviews
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/1/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd top! 1/31/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/31/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/29/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal goed 1/26/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Duurde lang maar was lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/22/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/22/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/22/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere sushi voor een goede prijs, hele vriendelijke bezorging 1/20/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
πŸ‘πŸ» 1/19/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Door een foutje in ons adres stond de bezorger aan de andere kant van de stad. Op zaterdagavond ook nog eens. Is eerst langs HQ gereden voor nieuwe warme loempia's en toen naar het goede adres. Topservice! 1/16/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Addicted. 1/11/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website onthoudt nog steeds al mijn gegevens behalve mijn huisnummer. 1/11/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/11/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/8/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 1/7/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/6/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/5/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
te weinig gember 1/5/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nom nom nom tasty AF! Best sushi to order in town 1/5/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
All perfect 1/3/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke sushi 1/3/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Was slap en kleverig. 1/2/2023
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 12/30/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/30/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/30/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk als altijd, ook al duurt het even zou ik nooit meer ergens anders bestellen! 12/28/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The sushi is Always super fast, fresh and consistent. Best delivery in the City 12/27/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Duurde een beetje lang, maar ja 2e kerstdag.. 12/26/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bijna twee uur moeten wachten. 12/26/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/25/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/22/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en snel. Topper 12/21/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestel hier al jaren!! Altijd goed altijd lekker! Website zou iets gebruiksvriendelijker kunnen. 12/21/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
The quality of the food is really good, but delivery time is always very long. Yesterday almost 1.5 hours. Called a few times to know status of my delivery before anyone picked up. 12/21/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles perfect. Superkwaliteit en hele goeie leuke mensen! 12/20/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben helemaal niet iemand die reviews schrijft, maar nu wil ik toch heel graag zelfsvoor de tweede keer mijn fijne ervaring met deze zaak hier delen. Ik bestel hier al jaren met enige regelmaat, echt de beste sushi en sashimi ever! zeer gewild, daardoor bezorgtijd wel altijd ca 1 uur, maar dat heb je er graag voor over en ben je meteen weer vergeten als je eenmaal het eten eens hebt geproefd. Als er per ongeluk een heel enkele keer iets even anders loopt bij levering dan gepland, dan wordt dat zeer servicegericht opgelost. Ook altijd zeer vriendelijk aan de telefoon. Zij doen alles binnen hun mogelijkheden, mee te denken met de klant ook met specifieke wensen., waaronder soms een verrassende kortere levering als je bijzondere omstandigheden aangeeft. Kortom, echt een topzaak, een combinatie van zowel kwaliteit van eten als service, en ook van positieve menselijkheid die je tegenwoordig nog maar zelden tegen komt πŸ™πŸ€© (ik post dit toch maar ondanks dat dan het risico dat daardoor de bezorging op momenten wegens succes nog iets langer zou kunnen gaan duren 😜 #payitforward #sharingiscaring) 12/19/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
ik ben echt helemaal gek op de sashimi hier - the best!! bezorgen duurt meestal wel een uur maar zeker het wachten waard! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/18/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Seaweed salad was not delivered. I sent an email but have not heard back. Delivery 75 minutes, online reported as "delivered" 10 mins before actual delivery. 12/17/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great sushi and delivered with a smile 12/16/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb de zeewier salade nooit gekregen. Dat is niet de eerste keer dat dit gebeurd. Wel betaald 12/14/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden sushibox 10 besteld en 1 portie Ebi Furai (4 pcs), (gefrituurde garnalen in knapperig en krokant jasje). De kwaliteit was (zoals altijd): Perfect! Bezorging duurde wel iets meer dan een uur, maar als je daar op rekent, is dat geen probleem natuurlijk). Uit de info op hun site na onze bestelling concludeer ik dat de meeste wachttijd te wijten is aan het bereiden van de sushi. Dit blijkt ook uit dr kwaliteit van de sushi: volgens mij is het knetter, ja knetter vers! 12/13/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker heb genoten van de Sushi. Zal zeker nog een keer bestellen, alleen volgende keer extra gember aub. 12/12/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde deze x echt te lang en de warme gerechten waren ijskoud. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/11/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/11/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Tevreden voor de eerste keer besteldπŸ‘πŸ» 12/10/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! Er miste iets en toen ze direct nog komen nabrengen wat een service 12/6/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top 12/5/2022
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
TOP weer!!!! 12/5/2022
Maatwerk2 5 stars after 2241 reviews
Maatwerk2