Reviews


4 stars after 1715 reviews
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/6/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De aangegeven wachttijd was een uur (dat is al vrij lang) maar uiteindelijk duurde het meer dan anderhalf uur. Beetje lang maar goed wel heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/5/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We moesten 95 min wachten op onze heerlijke bestelling. Volgende keer ophalen maar volgens de site waren beide diensten even snel. 12/3/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgen duurde lang, ben ik niet van jullie gewend! 12/3/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks dat het super druk was , werd ik netjes gebeld dat het iets later was … eten was nog prima warm en lekker ! Bedankt voor het lekkers van het huis ;) ! 12/3/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 12/1/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima geregeld en lekker 11/30/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
"This is mediocre quality. not bad but certainly not good. Refreshing frying oil would be a good idea. Making portions more substantial would be good." 11/13/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk vers en snel ! 11/13/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/12/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
☆☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dit is mijn standaard bestelling en het is altijd heerlijk! Kip Teriyaki is een aanrader 11/12/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
always the best!! lovely service and delicious sushi 11/10/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten was van goede kwaliteit en erg lekker. Bezorgtijd van ruim 70 minuten ben ik wat minder tevreden over. 11/10/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best and only one..fresh and superfast and friendly..!!! 11/10/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sushi arrived somewhat late, but they called me in advance to let me know and they added some extra sushi to make up for it. Very good service! Sushi was also very fresh and tasty. Would order again! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
☆☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorgtijd duurt 1,5 uur . Maar het eten heerlijk . 11/5/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ebi Furai was koud op moment van bezorgen, niet wat wij gewend zijn van jullie 11/5/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 11/4/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere Sushi en snelle bezorging 11/4/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben weer helemaal blij met fresch 2 go. Super snelle levering en heerlijk vers.Heel fijn voor mij dat de bezorger naar boven kwam daar ik slecht te been ben. Super. En bedankt! 11/3/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Smaak is goed en zeer vriendelijke bezorging. 11/3/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurt echt veel te lang, 5 kwartier moeten wachten op bestelling 11/1/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Heb rond 18.15 besteld en gekozen voor de bezorgtijd van 19.00. De bezorger was er pas om 19.55. De sushi was lekker, zoals altijd. 11/1/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste Sushi This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
BEST SUSHI OF AMSTERDAM! And I tried them ALL ☺️ 10/29/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies op tijd el lekker vers. 10/26/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkorrrr! 10/22/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect zoals altijd! Dank 10/22/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Goedenavond, In tegenstelling tot wat ik van jullie gewend ben, heb ik ruim anderhalf uur moeten wachten. Jullie telefoonlijn werd niet opgenomen. Ik wilde de sushi eigenlijk afzeggen, want na een uur waren we wel over onze honger heen. Heel jammer, want we waren juist zo blij met jullie! 10/20/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste sushi vind je bij Fresh2Go!!!! 10/20/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk als altijd! 10/20/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/18/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was traag, we hebben 85 min gewacht, maar het eten was heerlijk zoals altijd! En ze zijn heel klantvriendelijk aan de telefoon. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste bezorg sushi, altijd top! 10/13/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
10/13/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/13/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Na een uur gebeld om te vragen hoe lang het nog zou duren. Vriendelijke reactie, excuses en kreeg blikje drinken aangeboden. Vriendelijke bezorger. Sushi was deze keer niet van dezelfde kwaliteit als hoe ik fresh 2 go ken. Niet zo fresh. Dat was jammer. Verder oké en aardige reactie toen ik belde. 10/11/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals altijd, bentobox, kiploempia’s, sushi, en gyoza’s genomen, bezorging ook altijd lekker snel, dus alles nog lekker heet. 10/11/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten van tevoren besteld en keurig op tijd bezorgd. Sushi aks altijd erg vers en smakelijk. Heel vriendelijk customer service op de telefoon. Brdankt. 10/7/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al jaren de beste in kwaliteit en service!! 10/6/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/1/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde lang 10/1/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top 9/30/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lekkere sushi, onaardige medewerkers aan de telefoon 9/28/2021
Fresh2Go Sushi Van Woustraat 39 020 - 26 02 888
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd erg tevreden! 9/28/2021
Maatwerk2 4 stars after 1718 reviews
Maatwerk2